Onafhankelijke Adviseur

Directievoering en toezicht:
Tijdens de ontwikkeling en realisatie is de directievoerder de vertegenwoordiger en belangen-behartiger van de opdrachtgever. Ik zal als directievoerder namens de opdrachtgever de bouw- en installatietechnische toezicht uitvoeren vanaf het ontwerp tot aan het einde van de onderhoudsperiode. Daarnaast wordt het bouwproces vanaf het begin tot aan de oplevering financieel begeleiden.
Ik zorg dat het bouwproject volgens de vooraf afgesproken kwaliteit, contractbepalingen
en financiële kaders opgeleverd wordt.  

Opleveringsbegeleiding:
Bij oplevering van uw woonhuis, appartementencomplex, bedrijfspand of school zal ik een gedegen opleverrapport opstellen. De gebreken worden d.m.v. foto's en gebreken-omschrijving bij de foto's opgesteld. Zodat de aannemer/ installateur aan de hand van dit rapport de gebreken kan herstellen. 

Aankoop woning of bedrijfspand:
Wanneer u op zoek bent naar de woning of bedrijfspand, zult u al snel merken dat er heel wat meer bij komt kijken dan het regelen van een hypotheek of het onderhandelen met de makelaar.
Uw beoogde woning of bedrijfspand kan mogelijk meer mankementen bezitten dan u op het eerste gezicht ziet. Daarom is het verstandig om het pand door een onafhanke-lijke bouwkundige goed te laten inspecteren. Naast de inspectie worden ook adviezen gegeven. Hieraan wordt een investeringsraming toegevoegd, zodat u vooraf een goede indicatie krijgt van eventuele directe kosten of kosten in de toekomst. Op deze manier kunt u een solide besluit nemen om wel of niet tot aankoop over te gaan.
Binnen 48 uur na inspectie, hebt u het rapport in huis en kunt u tijdens de onderhandelingen met de verkoper van deze kennis gebruik maken. Het versterkt uw aan- en verkoopproces.

Verkoop woning of bedrijfspand:
Uw wilt uw woning verkopen maar de aspirant-kopers aarzelen omdat ze geen idee hebben van de mogelijke kosten van onderhoud of eventuele mankementen. Dan is het ook verstandig om een onafhankelijke bouwkundige naar uw woning of bedrijfspand te laten kijken. Binnen 48 uur ontvangt u een gedegen rapport waarmee een aspirant-koper inzicht krijgt in de eventuele kosten en onderhoud voor de komende jaren. Dat geeft rust en vertrouwen en de verkoop van uw woning of bedrijfspand kan hierdoor veel sneller gaan.

Copyright © Makkelijk te vinden 2022 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps